FEBRER.

Dissabte 12: Exaltació de la nostra solemne Fallera Major, M. VICTORIA PÉREZ SÁNCHEZ. A L´Hotel Meliá València a les 19:30h. Al finalitzar l´acte disfrutarem d’un excel·lent sopar i la seua conseqüent festa!!

Dissabte 19: A les 13.00h farem un dinar a la Falla per anar calfant motors

Dissabte 26: Alça’t prompte, a les 11.00h hores al Casal de la Falla, perquè se n´anem a Borriana a fer la visita a Rafa Ibáñez, el nostre artista encarregat de fer el monument major. 

Seguidament farem una paradeta a la Zona de les Alqueries per repostar amb un bon entrepà d’embotit i carn torrada. 

Diumenge 27: Ens reunirem a les 11.00h al Casal de la Falla, per anar a visitar el taller del nostre artista infantil Bernardo Estela. Com estarà la nostra estimada falleta? 

Després uns boníssims bunyols amb xocolate, que només les nostres cuineres saben fer. Al finalitzar este meravellós berenar ens n’anirem a les Torres de Serrans, a on esperarem la Crida de les nostres Falleres Majors de València 2022, i així poder donar el tret d’eixida de la nostra festa: Les Falles 2022

MARÇ: 

Dissabte 5: 

13.00h. Arriba la 6a edició del concurs més esperat per tots! El concurs de truites de Ciscar Borriana 2022. Prepara la teua millor truita i porta-la al casal per poder participar-hi.

17:00h. Anirem amb la comissió infantil a fer la tradicional visita a l’Exposició del ninot i votar-hi, com ja sabeu al, número 83. Tenim un ninot súper especial!

Divendres 11: Comencem el muntatge de la carpa i si, amb sort, està muntada, podrem inaugurar-la amb un sopar

Dissabte 12: 

Molt prompte anirem a Borriana a per el nostre monument. arribarem molt carregats a la plaça, necessitarem tota la ajuda possible del components de la comissió per a descarregar-la

12:00h. Ara si que sí. Ja estem als carrers! I quina millor manera de celebrar-ho que amb la tradicional Dansà que organitza el nostre Grup de balls als carrers de la nostra demarcació. 

14.00h Farem un dinar a la Carpa 

21:00h. Sopar de Fallers d´Honor a la nostra Carpa, oferit per “Valencia No Duerme” 

23:30h. Començarem amb la primera revetla de les Falles 2022 a la nostra carpa. 

Diumenge 13: 

Que no se´t peguen els llençols perquè se n´anem a Borriana, una altra vegada, amb els camions per tal de portar el monument major a la nostra plaça.

12:30h. Mentre portem la falla, començarem a cuinar al carrer de Borriana per participar-ne un any mes del concurs de paelles.  

Dilluns 14: 

18.00hh. Se n´anem acompanyant Inés i Nacho junt a la comissió infantil per a arreplegar el ninot infantil de l´exposició. 

21:00h. Primera nit d´entrepans y pizzes variades a la carpa. 

22:00h. N’hi ha que deixar la falleta infantil ben bonica per quan passe el jurat, així que ajudarem a Bernardo Estela en la Plantà de la Falla Infantil. 

Dimarts 15: 

10:00h. Les nostres Falleres Majors i Presidents s’alcen ben prompte per esperat al jurat de la secció especial. De segur que els agrada nostra falla perquè som molt de festejar!!

13:00h. La comissió infantil anirà pel matí a comprar al comerç del barri els ingredients per a fer les paelles per a dinar els nostres infantils. De segur que els nostres cuiners les fan boníssimes.  

18:00h. Molt pendents de la lectura del veredicte del jurat de secció especial i del recompte dels vots del ninot indultat 2022. N’estem segurs de que podrem fer festa amb els premis que ens en donen. 

20:00h. És el torn dels majors, anirem amb M. Victoria, Inés i Nacho a arreplegar el Ninot Major. 

22:00h. Sopar de Plantà ofert per la nostra Fallera Major M. Victoria Pérez Sánchez i posterior entrega de recompenses de Junta Central Fallera i de la Junta Local de Borriana, així com les insígnies que entrega la nostra falla en reconeixement al treball realitzat enguany per a Císcar Borriana. Qui se la mereix enguany?

Finalitzarem l´acte i continuarem amb la plantà major. 

00:00 hores: Castell de focs artificials al llit del riu Túria i posteriorment segona revetla de les falles 2022, organitzada per “Valencia No Duerme”. 

Dimecres 16: 

10:00h. Els nostres representants rebran als jurats de 1a A i els contaran el conte del que va la nostra falla. 

12:30h. Toca mudar-se perquè comencem a desfilar. Primer cercavila per la nostra demarcació, acompanyant a les nostres Falleres Majors Inés i M. Victoria  amb els nostres Presidents Nacho i Antonio. 

14:00h. Com l´any passat isqué tan bé, els nostres cuiners repetixen i ens prepararan un excel·lent dinar per a tot el que s´haja apuntat abans del dia 14 de Març.

17:00h. Anirem amb els nostres infantils a la Plaça de l´Ajuntament per arreplegar els premis que tinguem, però abans passarem per Russafa per tal de recollir els premis que ens puguen donar del monument major.

19:00h. Tornarem la vista a la televisió per escoltar el veredicte del jurat de Secció 1a A. 

21:00h. Agafarem forces amb entrepans i pizzes variades a preus populars. 

00:00h. Castell de focs artificials al llit del riu i continuarem amb les espectaculars revetles de VND.

Dijous 17:

11:00h Concentració al casal per acudir a l´Ajuntament a replegar els premis que ens donen en la Secció 1a A, així com altres activitats en les que participem. Al tornar de l´Ajuntament replegarem als nostres infantils i farem una cercavila. 

14:00h Els nostres cuiners preparen el dinar per als qui s´hagen apuntat abans del 14 de Març 

17:30h.Com tant ens agrada en aquesta falla, es moment de posar-te la disfressa més divertida que t´imagines. És la vesprada de les disfresses!! Quin serà el millor grup d’enguany?

21:00h. Agafarem forces amb entrepans i pizzes variades a preus populars. 

00:00h. Castell de focs artificials al llit del riu i una altra espectacular festa de VND. Açò està arribant a la fi, aprofita-te’n!

Divendres 18: 

11:30h. Ofrena al Mestre Serrano, al seu monument de la Avinguda Regne de València. Al tornar, l´últim cercavila per la nostra demarcació.

14.00h Farem un dinar de pa-i-porta en la Carpa

20:30h. Concentració a la porta del casal per tal d’anar a fer l’Ofrena floral a la Mare de Déu dels Desemparats. Ens reunirem a la plaça de la falla i acompanyarem  les nostres Falleres Majors a tan solemne i esperat acte. 

00:00h Nit del foc al llit del riu i última i millor revetla de VND.

Dissabte 19: 

08:00h. Els fallers més matiners acudixen al casal per a fer la Despertà tant majors com infantils. Quina bona oloreta de pólvora de bon matí.

12:15h. Concentració a la plaça per assistir a la solemne missa en honor al nostre patró, Sant Josep, a l’església del Sant Àngel Custodi, amb l´assistència de les nostres falleres majors i tota la comissió. 

14:00h. A l´encreuament dels carrers de Borriana i Salamanca ens reunirem les comissions veïnes i amb totes les bandes de música interpretarem en directe L´HIMNE REGIONAL. A continuació, les nostres Falleres Majors posaran els sues corbatins a l´estendard com a record del seu regnat. 

14:30 MASCLETÀ. Reyes Martí tornarà a disparar al nostre carrer. De segur que no defrauda. 

15:00h Els nostres cuiners preparen el dinar per als qui s´hagen apuntat abans del 14 de Març 

16:00h. Vesprada de Jocs infantils a la nostra carpa. Enguany tindrem bou mecànic?

20:00h. Açò s´acaba. I per celebrar l´increïble any que hem viscut gaudirem de l´espectacle de llum i color a la CREMÀ de la Falla infantil. 

00:00h. Les falles 2022 arribaran a la seua fi. CREMÀ de la nostra estimada Falla Major per rebre amb alegria i mes il·lusió les falles del 2023.