Programa de festejos major Falles 2018


GENER:

Dissabte 27: Ja és tradició! Aquest any Festa Cowboy, des de les 20:00h, posa’t les teues botes i el teu barret i apropa’t a passar una nit magnífica en el salvatge oest!


FEBRER:
Dissabte 10: Exaltació de la nostra solemne Fallera Major Infantil, CARLOTA DOMÉNECH GALINDO a les 11:30h a la Sala Canal.


Diumenge 11: Al matí actuació del grup de ball de la falla a la plaça de la Mare de Déu.
Dissabte 18: Exaltació de la nostra solemne Fallera Major, CRISTINA GÓMEZ SALVADOR a L’alqueria del Pi a les 19:00. En finalitzar l’acte disfrutarem d’un excel·lent sopar i la seua conseqüent festa!!


Dissabte 24: Ens reunirem a les 11:00h al Casal de la Falla, per anar a visitar el taller del nostre artista infantil Bernardo Estela. Com estarà la nostra volguda falleta?
En tornar al casal ens esperaran uns deliciosos macarrons per a agarrar forces i així assistir a la 3a edició del trepidant concurs de parxís i dibuix que ens espera des de les 17:30h.


Diumenge 25: Alçat prompte perquè ens n'anem a Borriana a fer la visita a Rafa Ibáñez, el nostre artista encarregat de fer el monument major.
Seguidament farem una paradeta a la Zona de les Alqueries per repostar amb un bon entrepà de torrà.
Tornarem de Borriana i al casal ens estaran esperant les nostres cuineres amb uns boníssims bunyols amb xocolata, que només elles saben fer. En finalitzar aquest meravellós berenar ens n’anirem a les Torres de Serrans on esperarem la Cridà de les nostres Falleres Majors de València 2018, i així poder donar el tret d’eixida de la nostra festa: Les Falles 2018.

MARÇ:
Dissabte 3: Arriba la 4a edició del concurs més esperat per tots! El concurs de truites de Ciscar Borriana. Prepara la teua millor truita i porta-la al casal per poder participar
Diumenge 4: Diumenge 100% Faller. Començarem amb la increïble Marató Fotogràfica. A les 11:30h ens reunirem al casal per arreplegar les càmeres i anar-nos-en al Gulliver a fer un muntó de fotos.
Dinarem com tant ens agrada, al casal. A les 17:00h farem camí cap a l’exposició del ninot per observar tots els ninots i votar als de la nostra falla. No us oblideu, som el número 83!


Divendres 9: Comencem el muntatge de la carpa i si amb sort està muntada, podrem inaugurar-la amb un sopar


Dissabte 10:
12:00h. Ara sí que sí. Ja estem als carrers! I quina millor manera de celebrar-ho que amb la tradicional Dansà que organitza el nostre Grup de balls al carrer de la nostra demarcació.
Menjarem de pa i porta a la carpa.
20:00h Com ja és tradició La Colla els Dimonis organitzarà un espectacle de Correfocs. Recordeu-vos que per disfrutar dels focs heu de vindre amb roba de cotó i vaquera.
21:00h. Valencia No Duerme ens servirà el sopar de Fallers d’honor.
23:30h. “Despacito” Començarem amb la primera “verbena” de les Falles 2018 a la nostra carpa.


Diumenge 11:
Que no se’t peguen els llençols perquè se n'anem a Borriana, altra vegada, amb els caminois per portar el monument major a la nostra plaça
12:30h. Mentre portem la falla començarem a cuinar al carrer de Burriana per participar un any més al concurs de paelles.


Dimarts 14:
17:30h. Se n'anem acompanyant a Carlota, Pablo i a la comissió infantil a arreplegar el ninot infantil de l’exposició.
21:00h. Primera nit d’entrepans i pizzes variades a la carpa.
22:00h. Hi ha que deixar la falleta infantil ben bonica per a quan passe el jurat, ajudarem a Bernardo Estela en la Plantà de la Falla Infantil.


Dimecres 15:
08:00h. Les nostres Falleres Majors i Presidents s’alcen ben prompte per esperar al jurat de la secció especial. Segur que els agrada la nostra falla perquè som molt de festejar!!
13:00h. La comissió infantil ha anat pel matí al mercat central per arreplegar els ingredients de les paelles que ja estan cuinant i que segur que ixen boníssimes.
18:00h. Molt pendents de la lectura del veredicte del jurat de secció especial i del recompte dels vots del ninot indultat 2018. Estem segurs que podrem fes festa amb els premis que ens donen.
20:00h.És el torn dels majors, anirem amb Cristina i Antonio per arreplegar el Ninot Major.
22:00h. Sopar de Plantà oferit per la nostra Fallera Major Cristina Gómez Salvador i posterior entrega de recompenses de Junta Central Fallera i de la Junta Local de Borriana, així com les insígnies que entrega la nostra falla en reconeixement pel treball realitzat aquest any per a Ciscar Borriana. ¿Qui se la mereixerà aquest any?
Finalitzarem l’acte i continuarem amb la plantà major perquè quede ben bonica.
00:00h: Castell de focs artificials al llit del riu Túria i posteriorment segona “verbena” de les falles 2018, organitzada per Valencia No Duerme.


Dijous 16:
08:00h. Els nostres representants rebran als jurats de 1ºA i els contaran el conte de què va la nostra falla.
12:30h. Toca posar-se ben guapos perquè comencem a desfilar. Primer passacarrer per la nostra demarcació, acompanyant a les nostres Falleres Majors Carlota i Cristina i als nostres Presidents Pablo i Antonio.
14:00h. Com l'any passat va eixir tan bé els nostres cuiners repeteixen i ens preparen un excel·lent dinar per a tot el que s'haja apuntat abans del dia 14 de Març
17:00h. Anirem amb els nostres infantils a la plaça de l’Ajuntament per arreplegar els premis que tinguem, però abans passarem per Russafa per agafar els premis que ens puguen donar del monument major.
19:00h. Tornarem la vista a la televisió però per a escoltar el veredicte del jurat de Secció 1r A.
21:30h. Agafarem forces amb entrepans i pizzes variades a preus populars.
00:00h. Castell de focs artificials al llit del riu i continuarem amb les espectaculars “verbenes” de VND.


Divendres 17:
11:00h Concentració al casal per acudir a l’Ajuntament per arreplegar els premis que ens donen en la Secció 1r A, així com altres activitats en les quals participem. En tornar de l'Ajuntament replegarem als nostres infantils i farem un passacarrer.
16:30h. És moment d’agrair i Ofrenar a la Mare de Déu dels Desemparats. Ens reunirem a la plaça de la falla i acompanyarem a les nostres Falleres Majors a tan solemne i esperat acte.
21:30h. Agafarem forces amb entrepans i pizzes variades a preus populars.
00:00h. Castell de focs artificials al llit del riu i altra espectacular festa de VND. Açò està arribant a la fi, aprofita!


Dissabte 18:
11:30h. Ofrena al Mestre Serrano, en el seu monument de l'Avinguda Regne de València. Al tornar, l’últim passacarrer per la nostra demarcació.
14:00h Els nostres cuiners preparen el dinar per al qual s'haja apuntat abans del 14 de Març
17:30h.Com tant ens agrada en aquesta falla, és moment de posar-te la disfressa més divertida que t’imagines. És la vesprada de les disfresses!! Qui serà el millor grup aquest any?
21:30h. Agafarem forces amb entrepans i pizzes variades a preus populars.
00:00h Nit del foc al llit del riu i última i millor “verbena” de VND, a passar-ho genial!!


Diumenge 19:
07:00h. Els fallers més matiners acudeixen al casal per fer la Despertà tant major com infantil. Quina bona oloreta a pólvora de bon matí.
12:15h. Concentració a la plaça per assistir a la solemne missa en honor al Sant Àngel Custodi, amb l’assistència de les nostres falleres majors i tota la comissió.
14:00h. Al encreuament dels carrers de Borriana i Salamanca ens reunim les comissions veïnes i amb totes les bandes de música interpretem en directe L’HIMNE REGIONAL. A continuació, les nostres Falleres Majors posaran els seus corbatins a l’estendard com a record del seu regnat.
14:30 MASCLETÀ. Reyes Martí torna a disparar al nostre carrer. Segur que no defrauda.
15:00h Els nostres cuiners preparen el dinar per al qual s'haja apuntat abans del 14 de Març
16:00h. Vesprada de Jocs infantils a la nostra carpa. Aquest any tindrem bou mecànic?
22:00h. Açò s’acaba. I per a celebrar l’increïble any que hem viscut, espectacle de llum i color a la CREMÀ de la Falla infantil.
00:00h. Les falles 2018 arriben a la seua fi. CREMÀ de la nostra volguda Falla Major per a rebre amb alegria i més il·lusió les falles del 2019.