FEBRER.

Dissabte 5: Exaltació de la nostra solemne Fallera Major Infantil, INÉS VILLANUEVA LÓPEZ -. A les 11:30h a la Sala Canal. Gaudirem d'un acte molt emotiu i, de segur, divertit.

 

Dissabte 26: Alça't prompte, a les 11.00h hores al Casal de la Falla, perquè ens n'anem a Borriana a fer la visita a Rafa Ibáñez, el nostre artista encarregat de fer el monument major.

Seguidament, farem una paradeta a la Zona de les Alqueries per repostar amb un bon entrepà d'embotit i carn torrada.

 

Diumenge 27:

11:00. Ens reunirem a les 11.00h al Casal de la Falla, per anar a visitar el taller del nostre artista infantil Bernardo Estela. Com estarà la nostra estimada falleta?

13.30h.- Dinarem a la falla i després berenarem uns boníssims bunyols amb xocolate, que només les nostres cuineres saben fer. En finalitzar este meravellós berenar ens n'anirem a les Torres dels Serrans, a on esperarem la Crida de les nostres Falleres Majors de València 2022, i així poder donar el tret d'eixida de la nostra festa: Les Falles 2022

 

MARÇ:

Dissabte 5:

17:00h. Quedarem al casal i anirem tota la comissió infantil a fer la tradicional visita a l'Exposició del ninot i votar, com ja sabeu, al nostre, número 83. Tenim un ninot súper especial!

 

Diumenge 6:

11:00h. Realitzarem el nostre famós Marató Fotogràfic en un magnífic lloc de la nostra ciutat.

14:00h. Dinarem tots junts a la falla.

17:00h. Farem el concurs de "tortitas" per als més menuts, cada any estan més bones i són més originals.

 

Dissabte 12:

12:00h. Ara sí que sí. Ja estem als carrers! I quina millor manera de celebrar-ho que amb la tradicional Dansà que organitza el nostre Grup de balls als carrers de la nostra demarcació.

 

Diumenge 13:

Comença la nostra setmana més important xiquets i xiquetes. Eixe dia comencem a plantar la falla i, però això ens n'anem a Borriana, amb els camions per portar el monument major a la nostra plaça. De segur que t'agrada vore-ho a primera línia... Que no se't peguen els llençols!

12:30h. Mentre portem la falla començarem a cuinar al carrer de Borriana per participar un any mes al concurs de paelles de la comissió adulta.

 

Dilluns 14:

18.00 h. Anirem a acompanyar a Inés i Nacho junt amb la comissió infantil a arreplegar el nostre ninot infantil de l'exposició. Tots junts passejant pel llit vell del Túria anirem cantant i amb molta il·lusió i tornarem ben carregats i molt contents a plantar la nostra falla!

20:00h. Sopar de la Plantà. Els nostres representats Inés i Nacho ens oferiran el sopar, que de segur estarà molt bo i ens donarà forces per a plantar la falla. A continuació donarem les recompenses, els premis i la benvinguda als nous fallerets i falleretes. De segur que a més a més ens espera alguna sorpresa!

22:00h. Ara sí, Bernardo Estela acabarà de plantar la falla, la deixarà molt bonica i l'ajudarem a ficar els últims retocs perquè quede perfecta perquè el jurat es quede bocabadat en vore-la.

 

Dimarts 15:

10:00 h. És un matí d'emocions i de matinar. Les nostres Falleres Majors i Presidents esperen al jurat de la secció especial, per a acompanyar-los a vore la nostra Falla. Moltes "Temptacions" per a tots, que esperem que els agradem moltíssim.

13:00 h. La comissió infantil anirà pel matí a comprar al comerç del barri els ingredients per a fer les paelles per a dinar. Segur que els nostres cuiners les fan boníssimes.

18:30h. Els xiquets i xiquetes de la comissió ens delectaran en les seues actuacions de playback.

20:00h. Atents i molt pendents de la lectura del veredicte del jurat de secció especial i del recompte dels vots del ninot indultat 2022. Estem segurs que podrem fer festa amb els premis que ens donen.

20:30h. És el torn dels majors, anirem amb M. Victoria, Inés i Nacho per arreplegar el Ninot Major.

 

Dimecres 16:

12:30h. Toca posar-se ben mudats perquè comencem a desfilar. Primer cercavila per la nostra demarcació, acompanyant a les nostres Falleres Majors Inés i M. Victoria amb els nostres Presidents Nacho i Antonio.

14:00h. Com que l'any passat isqué tan bé, els nostres cuiners repetixen i ens prepararan un excel·lent dinar per a tot el que s'haja apuntat abans del dia 14 de març

17:00h. Anirem amb els nostres infantils a la plaça de l'Ajuntament per arreplegar els premis que tinguem, però abans passarem per Russafa per agafar els premis que ens puguen donar del monument major.

19:00h. Pararem atenció a la televisió per escoltar el veredicte del jurat de Secció 1a A.

 

Dijous 17:

11:00h Concentració al casal per acudir a l'ajuntament per arreplegar els premis que ens donen en la Secció 1a A, així com altres activitats en les quals participem. En tornar de l'Ajuntament replegarem als nostres infantils i farem un cercavila.

14:00h Els nostres cuiners prepararan el dinar per als qui s'hagen apuntat abans del 14 de març

17:30h. Com tant ens agrada en aquesta falla, és moment de posar-te la disfressa més divertida que t'imagines. És la vesprada de les disfresses!! Qui serà el millor d'enguany?

 

Divendres 18:

11:30h. Ofrena al Mestre Serrano, al seu monument de l'Avinguda Regne de València. En tornar, l'últim cercavila per la nostra demarcació.

14.00h Farem un dinar en la Carpa

20:45h. Concentració a la porta del casal per Ofrenar a la Mare de Déu dels Desemparats. Ens reunirem a la plaça de la falla i acompanyarem a les nostres Falleres Majors a tan solemne i esperat acte.

 

Dissabte 19:

08:00h. Els fallers més matiners acudiran al casal per fer la Despertà, tant majors com infantils. Quina bona oloreta de pólvora de bon matí.

12:15h. Concentració a la plaça per assistir a la solemne missa en honor al Sant Àngel Custodi, amb l'assistència de les nostres falleres majors i tota la comissió.

14:00h. A l'encreuament dels carrers de Borriana i Salamanca ens reunirem les comissions veïnes i amb totes les bandes de música interpretarem en directe L'HIMNE REGIONAL. A continuació, les nostres Falleres Majors posaran els seus corbatins a l'estendard com a record del seu regnat.

14:30 MASCLETÀ. Reyes Martí torna a disparar al nostre carrer. N’estem ben segurs que no ens defraudarà.

16:00h. Vesprada de Jocs infantils a la nostra carpa. Enguany tindrem bou mecànic?

20:00h. Açò s'acaba. I per a celebrar l'increïble any que hem viscut gaudirem de l'espectacle de llum i color a la CREMÀ de la Falla infantil.

Vos desitgem unes bones falles a tota la Comissió infantil.