FEBRER

Dissabte 9: 11:30h. Exaltació de la nostra solemne Fallera Major Infantil Rocío i President infantil Eduardo en la Sala Canal. Acompanyarem als nostres representants infantils i a les seues famílies en un dia tan especial. Anem a vore una presentació molt divertida i un tant extraterrestre...

Diumenge 10: 17:30h. Cinema i berenar per als nostres infantils i els familiars que ens vuiguen acompanyar. Tindrem una vesprada fantàstica en la que visualitzarem la pel·lícula de “Campeones” .

Dissabte 23: 11:30h. Quedarem en el Casal per a anar en autobús a fer-li la visita a la nostra falla infantil al taller de Bernardo Estela i vore que bonica està quedant. Després tornarem al Casal per a dinar tots junts.

MARÇ

Dissabte 2:

13.00h. Arriba la 5a edició del concurs més esperat per tots! El concurs de truites de Ciscar Borriana. Prepara la teua millor truita i porta-la al casal per poder participar

17:00h. Anirem tota la comissió infantil a fer la tradicional visita a l’Exposició del ninot i votar com ja sabeu al número 83. Tenim un ninot súper especial!

Diumenge 3:

11:30h. Farem el nostre tradicional i esperat “Marató fotogràfic”. Segur que ens ixen unes fotos súper xules! Els nostres xiquets i les nostres xiquetes són unes artistes!

Dissabte 9:

12.00h. A la plaça de la nostra falla alguns fallerets i falleretes participen en la tradicional Dansà junt als adults de la nostra comissió. És un acte molt bonic i que representa molt bé la nostra falla.

Diumenge 10:

12:30h. Mentres portem la falla començarem a cuinar al carrer de Burriana per participar un any mes al concurs de paelles. 

20.00h. Per fi arriba el nostre esperat Correfoc! Com sempre, poden participar xiquets, però això sí, han d’anar acompanyats d’un adult. Per a poder participar sols necessiteu ulleres, una dessuadora i uns texans.

 

Dijous 14:

18.00h. Per fi ha arribat el dia en el que acompanyarem a Rocío i Eduardo a arreplegar el ninot infantil de l’exposició. Anirem caminant tots junts pel llit vell del Túria i tornarem ben carregats!

20:00h. Com que haurem fet gana, tindre’m el sopar de la Plantà de la Falla Infantil que ens ofereixen els nostres representants Rocío i Eduardo. També donarem les recompenses falleres, els premis als concursos i donarem la benvinguda als nous fallerets i falleretes. A més a més ens espera alguna que altra sorpresa!

21.00h Ha arribat el moment de que Bernardo Estela comence la Plantà Infantil. Esperem que quede espectacular i tinguem molta sort!

Divendres 15:

08:00h. Les nostres Falleres Majors i Presidents s’alcen ben prompte per esperar al jurat de la secció especial.

11:30h. A la comissió infantil li toca cuinar una bona paella, per això anirem a comprar els ingredients per a les paelles a les tendes del barri!

12:00h. Però tots quiets! Esteu preparats per a participar en les primeres olimpíades falleres? Vos esperem!

14.00h: Ara sí que sí, la ganeta que tenim després de les olimpíades comença a fer-se de notar. Anem a dinar tots junts les Paelles tan bones que ens han cuinat!

18:00h. Açò no para!Tindrem el concurs de playbacks, els nostres infantils són molt artistes com demostren tots els anys!

Dissabte 16:

12.30h. Hui toca posar-nos ben mudats i lluir-nos per tot el barri en la nostra Cercavila.

14:00h. Com l´any passat isqué tan bé els nostres cuiners repetixen i ens preparen un excel·lent dinar per a tot el que s´haja apuntat abans del dia 14 de Març

17:00h. Anirem amb Rocío i Eduardo i els nostres infantils a la plaça de l’Ajuntament per arreplegar els premis que aconseguim. Creuarem els dits!

Diumenge 17:


13.30h Quan els majors tornen d’arreplegar els seues premis en la plaça de l’Ajuntament els acompanyarem en la segona cercavila.

14:00h Els nostres cuiners preparen el dinar per als qui s´hagen apuntat abans del 14 de Març

17:30h.Com tant ens agrada en aquesta falla, és moment de posar-te la disfressa més divertida!. És la vesprada de les disfresses! Vos esperem a tots i totes, tindrem premis!

18:30h. Després berenarem la tradicional xocolatà amb bunyols. Que bò!

Dilluns 18:

11.30h. Hui tenim un dia complet. Anirem a l’Ofrena  Mestre Serrano tots ben guapos i guapes i li deixarem una ofrena de flors fent una cercavila per Antic Regne de València.

15.45h. Ens reunirem en la plaça de la nostra falla per a organitzar-nos i anar al costat de les nostres Falleres Majors Beatriz i Rocío per anar a un dels actes més emocionants de la nostra festa, l’esperada Ofrena de flors a la nostra Mare de Déu dels Desamparats.

Dimarts19:

07:00h. Els fallers més matiners acudeixen al casal per fer la Despertà tant major com infantil. Quina bona oloreta a pólvora de bon matí.

12.15h. Ben mudats anirem a la Missa de Sant Josep i després ens concentrarem totes les falles del voltant per cantar tots junts l’himne regional valencià.

14:00h. A l´encreuament dels carrers de Borriana i Salamanca ens reunim les comissions veïnes i amb totes les bandes de música interpretem en directe L´HIMNE REGIONAL. A continuación, les nostres Falleres Majors posaran els sues corbatins a l´estendard com a record del seu regnat.

14.30h Ara toca el torn d’escoltar i olorar la pólvora gràcies a la nostra mascletà realitzada per Reyes Martí, és una meravella!

15:00h Els nostres cuiners preparen el dinar per als qui s´hagen apuntat abans del 14 de Març

16:00h. Ens queden poques piles, però tindre’m jocs infantils a la nostra carpa i després berenarem per a preparar-nos per a la cremà infantil.

22:00h. Açò s’acaba i  per a celebrar l’increïble any que hem viscut, espectacle de llum i color a la CREMÀ de la Falla infantil.

MOLT BONES FALLES COMISSIÓ INFANTIL!