24 de Febrer de 2018:

11.30H Visita al taller de Bernado Estela

Ens trobarem al casal de la nostra falla (Cr. scar 36) vora les 11:30h per tal d’arribar al taller de l'artista faller al voltant de les 12:00h. Allí podrem veure com d'avançada du la falla i descobrir alguna de les sorpreses que ens té preparades per a plantar a la nostra demarcació estes falles.

 

14:00H Macarronà:

A qui no li agraden uns deliciosos macarrons? Els xiquets de la falla en menjarem junts en el casal, perquè quasi estem en falles i ens ve de gust estar tots junts durant mes estona. Els majors menjaran també, però després de nosaltres, i de “sobaquillo”.

 

17.30H Concurs Parchis i Dibuix 3º Edició

Com cada any, la delegació d'infantils, engega el concurs de parxís per parelles, per a xiquets majors de 7 anys, i el concurs de dibuix, per als mes xicotets. Apunteu-vos! Perquè és una vesprada molt divertida i en falles està la final i repartixen els premis el dia 14 de març.

 

4 de Març de 2018:

11.30H Marató Fotogràfica i 17.00H visita a l’Exposició del Ninot:

Prepara l'objectiu, i… foto! El concurs anual de fotografia infantil es realitzarà enguany en el Parc Gulliver, molt a propet de la falla. Ens trobarem al casal de la nostra falla (C/ Ciscar 36) i anirem caminant fins allí. Després de la marató, qui vulga, podrà anar a la falla a dinar, de pa i porta, i després de dinar, anirem tots junts a veure la Exposició del ninot. Així, de passada, anirem a veure el nostre ninot infantil i major, que trobareu amb el número 83. Serà un dia molt entretingut.

 

10 de Març de 2018:

20.00H Correfocs:

Si aneu acompanyats del vostre pare o mare, podeu participar en el segon any de Correfocs en el carrer de Borriana. L'any passat van participar-hi xiquets, i va ser molt divertit. Solament necessiteu ulleres, dessuadora de cotó i pantalons texans.

 

11 de Març de 2018:

12.00H Dansà: A la plaça de la nostra falla, alguns dels nostres amiguets de la comissió participen de la tradicional Dansà al costat dels majors. És un acte molt bonic per a donar la benvinguda a les Falles i al que tots esteu convidats a participar.

18.00H Semifinal i final de parxís:

Els qui van quedar guanyadors en cadascuna de les seues categories, competiran entre ells per saber qui són realment els guanyadors d'entre tots els xiquets que van participar-hi. Caldrà anar a animar-los i conèixer el podi d'este exercici faller.

 

14 de Març de 2018:

18.00H Arreplegada del ninot infantil:

Arriba el dia! Anem-nos-en tots junts a buscar el nostre Ninot infantil! Com que tenim l’Exposició tan a propet, podrem anar caminant pel llit vell del Túria en grup i així acompanyar a Carlota i a Pablo, i arreplegar el nostre SUPER NINOT. Serà molt divertit!

19.00H Berenarot:

Mmmm. Ric berenar que ens oferix la nostra Fallera Major Infantil, Carlota Domenech Galindo i el nostre president infantil, Pablo Montesinos Garcia-Faria. A la seua salut!

19.30H Recompenses i Premis de concursos:

Donarem la benvinguda a nous fallerets, recompensarem als quals porten diversos anys amb nosaltres, i donarem els premis dels concursos de la Marató fotogràfica, de Parxís i de Dibuix.

21.00H Plantá infantil:

Quan arribe el nostre artista faller, Bernardo Estela, podrem gaudir del muntatge del monument infantil, i veure com, a poc a poc, agafa forma. A veure si tenim sort i al jurat li agrada la nostra Falla!

 

15 de Març de 2018:

11.30H Visita al mercat i Paella:

Com cada any, ens toca cuinar… i per a açò, abans haurem de comprar els ingredients. Així que anirem plegats al Mercat de Russafa i després ens posarem mans a la cuina, per a fer una paella realment bona.

17.00H Playbacks:

Llums… Música… i a ballar! Els xiquets i xiquetes que s'hagen apuntat, ens entretindran amb els playbacks més xulos de tota València. Ens tocarà moure l’esquelet amb ells. Com l'any passat, tindrem premi per als guanyadors.

 

16 de Març de 2018:

12.00H Cercavila:

Hui toca posar-nos ben mudats amb els nostres vestits i començar a lluir-los pels carrers, perquè el barri ens veja. Farem una passejada pels carrers d'al voltant, fins a arribar de nou a la falla.

17.00H Arreplegada de premis infantils:

Una altra vegada, abillats amb els vestits tradicionals, caminarem fins a arribar al lliurament de Premis, i arreplegar els nostres palets, amb el número guanyat a estes Falles 2018. 1º a la zona de Russafa, i després, si tenim sort, fins a la Plaça de l'Ajuntament. Esperem que siga un bon premi especialment! Després, agafarem forces amb el berenar.

 

17 de Març de 2018:

12.00H Cercavila:

Quan els majors arriben d'arreplegar els seus premis en la plaça de l'Ajuntament, els acompanyarem en la segona cercavila.

16.30H Ofrena:

Ens reunirem en la plaça de la nostra falla per a organitzar-nos, i anar al costat dels majors i les bandes de música, a per les nostres FF.MM; Carlota Domenech Galindo i Cristina Gómez Salvador. D'ací passarem pel carrer de  La Pau fins a la plaça de la Mare de Déu i portar-li flors a la nostra Mare de Déu dels Desamparats. Un dels actes més bonics i emocionants de la nostra festa valenciana.

 

18 de Març de 2018:

11.30H Ofrena a Mestre Serrano:

Hui toca dia complet d'Ofrena. Ens lluirem per a anar a Antic Regne de València, i li deixarem flors al Mestre Serrano. A la tornada cercavila. Així anem calfant motors per a la vesprada.

17.30H Disfresses

Tens la disfressa més original de la falla? La millor disfressa de grup?... Doncs posa-t'ho i vine-te’n a la cercavila de disfresses que fem any rere any. Amb desfilada perquè el jurat et veja bé, i optar per un dels premis que es donen en la comissió.

 

19 de Març de 2018:

11.30H Missa Sant Josep:

L'últim dia de Falles! Aprofita i posa't el vestit, que és l'última vegada que ens posem ben mudats. Ens n’anirem a la Missa de Sant Josep, i després ens concentrarem totes les Comissions d'al voltant per a cantar l’himne regional tots junts.

14.00H Mascletá:

Esta volta, toca el torn de la Mascletá tradicional. Tapar-vos les oïdes, que se sentirà molt forta.

16.00H Jocs Infantils:

A gaudir tots amb els jocs! Què tindrem enguany? És igual, segur que amb el que porten, no podrem evitar jugar entre nosaltres. Serà l'última vesprada de falles, però una de les més divertides.

22.00H Crema:

Llàgrimes, cares tristes… d'aixo res! Tots ben contents, que li toca el torn a una de les coses més esperades de l'any: cremar el nostre monument infantil, el que ens ha acompanyat tots estos dies fins al final. I és que, si no es cremara esta falla, no hi hauria lloc per a la del 2019! Així que amb açò, podem dir que ja anem a per les Falles 2019.

 

FELICES FALLES, XIQUETS i XIQUETES!!