Programa de festejos Fallas 2019.

FEBRER.

Dissabte 9: Exaltació de la nostra solemne Fallera Major Infantil, ROCIO NAVARRO LLOBET. A les 11:30h a la Sala Canal.

Dissabte 16: Exaltació de la nostra solemne Fallera Major, BEATRIZ NAVALÓN VALVERDE. A L´Hotel Meliá Valéncia a les 19:00. Al finalitzar l´acte disfrutarem dún excelent sopar i la seua conseqüent festa!!

Dissabte 23: Ens reunirem a les 11:30h al Casal de la Falla, per ana a visitar el taller del nostre artista infantil Bernardo Estela. Com estarà la nostra volguda falleta?

Al tornar al casal ens esperarà uns deliciosos macarrons per a agarrar forçes.

Diumenge 24: Alçat prompte, a les 11.00h hores al Casal de la Falla, per que se n´anem a Borriana a fer la visita a Rafa Ibánez, el nostre artista encarregat de fer el monumet major.

Seguidament farem una paradeta a la Zona de les Alqueries per repostar amb un bon entrepà de torrà.

Tornarem de Borriana i al casal ens estarán esperant les notres cuineres amb uns boníssims bunyuelos amb chocolate, que nomé elles saben fer. Al finalitzar aquest meravillos berenar ens anirem a les Torres de Serrans on esperarem la Cridà de les nostres Falleres Majors de València 2019, i així poder donar el tret déixida de la nostra festa: Les Falles 2019

MARÇ:

Dissabte 2:

13.00h. Arriba la 5a edició del concurs més esperat per tots! El concurs de truites de Ciscar Borriana. Prepara la teua millor truita i porta-la al casal per poder participar.

17:00h. Anirem amb la comissió infantil a fer la tradicional visita a l’Exposició del ninot i votar com ja sabeu al número 83. Tenim un ninot súper especial!

 

Divendres 8: Començem el muntage de la carpa i si amb sort està montada podrem inaugurar-la amb un sopar

 

 

Dissabte 9:

12:00h. Ara si que sí. Ja estem als carrers! I quina millor manera de celebrar-ho que amb la tradicional Dança que organitza el nostre Grup de balls als carrers de la nostra demarcació.

21:00h. Valencia No Duerme ens servirá el sopar de Fallers d´Honor.

23:30h. “Despacito” Començarem amb la primera verbena de les Falles 2018 a la nostra carpa.

Diumenge 10:

Que no se´t peguen els llançols perque se n´anem a Borriana, altra vegada, amb els caminons per portar el monument major a la nostra plaça.

12:30h. Mentres portem la falla començarem a cuinar al carrer de Burriana per participar un any mes al concurs de paelles. 

20:00h Com ja es tradició La Colla els Dimonis organizarà un espectacle de Correfocs. Recordeu-vos que per disfrutar dels focs heu de vindre amb roba d´algodó i vaquera.

Dijous 14:

18.00hh. Se n´anem acompanyant a Rocio i Edu junt a la comissió infantil per a arreplegar el ninot infantil de l´exposició.

21:00h. Primera nit d´entrepans y pizzes variats a la carpa.

22:00h. Ni ha que deixar la falleta infantil ben bonica per quan passe el jurat, ajudarem a Bernardo Estela en la Plantà de la Falla Infantil.

Divendres 15:

08:00h. Les nostres Falleres Majors i Presidents s´alçen ben prompte per esperat al jurat de la secció especial. Segur que els agrada nostra falla perque som molt de festegar!!

13:00h. La comissió infantil a anat per el matí al mercat central per arreplegar els ingredients de les paelles que ja estan cuinant i que segur que ixen riquísimes.  

18:00h. Molt pendents de la lectura del veredicte del jurat de secció especial i del reconte dels vots del ninot indultat 2019. Estem segurs que podrem fer festa amb els premis que ens donen.

20:00h. Es el torn dels majors, anirem amb Beatriz i Rocio per arreplegar el Ninot Major.

22:00h. Sopar de Plantà ofert per la nostra Fallera Major Beatriz Navalón Valverde i posterior entrega de recompenses de Junta Central Fallera i de la Junta Local de Borriana, aixi com les insignies que entrega la nostra falla en reconeiximent per el treball realizat aquest any per a Ciscar Borriana. ¿Qui se la mereix aquest any?

Finalitzarem l´acte i continuarem amb la plantà major.

00:00 horas: Castell de focs artificials al llit del riu Túria i posteriorment segona revetla de les falles 2018, organitzada per Valencia No Dorm.

Dissabte 16:

08:00h. Els nostres representants rebran als jurats de 1ºA i els contaran el conte del que va la nostra falla.

12:30h. Toca posar-se ben mudats per que comencem a desfilar. Primer cercavila per la nostra demarcació, acompanyant a les nostres Falleres Majors Rocio i Beatriz amb els nostres Presidents Eduardo i Antonio.

14:00h. Com l´any passat isqué tan bé els nostres cuiners repetixen i ens preparen un excel·lent dinar per a tot el que s´haja apuntat abans del dia 14 de Març

17:00h. Anirem amb els nostres infantils a la Plaza de l´ajuntament per arreplegar els premis que tinguem, pèro abans passarem per Russafa per agafar els premis que ens puguen donar del monument major.

19:00h. Tornarem la vista a la televisió pero escoltar el veredicte del jurat de Secció 1ª A.

21:00h. Agafarem forçes amb entrepans i pizzes variades a preus populars.

00:00h. Castell de focs artificials al llit del riu i continuarem amb les espectaculars revetles de VND.

Diumenge 17:

11:00h Concentració al casal per acudir a l´ajuntament per arreplegar els premis que ens donen en la Secció 1ª A, així com altres activitats en les que participem. Al tornar de l´Ajuntament replegarem als nostres infantils i farem un cercavila.

14:00h Els nostres cuiners preparen el dinar per als qui s´hagen apuntat abans del 14 de Març

 17:30h.Com tant ens agrada en aquesta falla, es moment de possarte la disfreça mes divertida que t´imagines. Es la vesprada dels disfraços!! Qui será el millor grup aquest any?

21:00h. Agafarem forçes amb entrepans i pizzes variades a preus populars.

00:00h. Castell de focs artificials al llit del riu i una altra espectacular festa de VND. Açò està arribant a la fi, aprofita!

Dilluns 18:

11:30h. Ofrena al Mestre Serrano, al seu monument de la Avingunda Regne de València. Al tornar, l´ultim cercavila per la nostra demarcació.

15:45h. Concentració a la porta del casal per Ofrenar a la Mare de Déu dels Desamparats. Ens reunirem a la plaça de la falla i acompanyarem a les nostres Falleres Majors a tan solemne i esperat acte.

21:30h. Agafarem forçes amb entrepans i pizzes variades a preus populars.

00:00h Nit del foc al llit del riu i última i millor revetla de VND.

Dimarts 19:

07:00h. Els fallers més matiners acudixen al casal per a fer la Despertà tant majors com infantils. Quina bona oloreta de pólvora de bon matí.

12:15h. Concentració a la plaça per asistir a la solemne misa en honor al Sant Ángel Custodi, amb l´assitencia de les nostres falleres majors i tota la comissió.

14:00h. A l´encreuament dels carrers de Borriana i Salamanca ens reunim les comissions veïnes i amb totes les bandes de música interpretem en directe L´HIMNE REGIONAL. A continuación, les nostres Falleres Majors posaran els sues corbatins a l´estendard com a record del seu regnat.

14:30 MASCLETÀ. Reyes Martí torna a disparar al nostre carrer. Segur que no defrauda.

15:00h Els nostres cuiners preparen el dinar per als qui s´hagen apuntat abans del 14 de Març

16:00h. Vesprada de Jocs infantils a la nostra carpa. Enguany tindrem bou mecànic?

22:00h. Açó s´acaba. I per a celebrar l´increïble any que hem viscut gaudirem de l´espectacle de llum i color a la CREMA de la Falla infantil.

00:00h. Les falles 2019 arriben al seu fi. CREMA de la nostra estimada Falla Major per a rebre amb alegría i mes il·lusió les falles del 2020.